Full value chain

  • Victor Trade International B.V. is een “full value chain” bedrijf dat is opgericht in September 1998. Wij produceren, leveren, distribueren en bieden after sale-services aan onze afnemers. Bij het uitvoeren van alle activiteiten en markten waar Victor Trade International actief is, speelt de maatschappelijke opdracht voor het verder verduurzamen van de productie een grote rol. Wij bevestigen deze visie door het produceren van milieuvriendelijke, hygiënische en veilige producten die gericht is op horeca verpakkingen.

Wat we het beste doen

  • Victor Trade International B.V. heeft een zeer uitgebreid assortiment. Zoals: éénmalig plastic magnetron bakjes, saus bakjes, industreel bakjes, bekers, folies, duurzame disposable enz.

  • Wij stellen hoge eisen aan onze interne processen. Er wordt van af productie tot en met after sale-services nauwkeurig onder toezicht van leidinggevende uitgevoerd. Wij zorgen er voor dat onze klanten 100% tevreden is met onze producten. Inmidels heeft Victor Trade International B.V. een centraal verkoopkantoor en agazijn in Den Haag. Met onze uitstekend logistiek en voorraad beheer kunnen we ervoor zorgen dat we telkens op tijd onze producten kunnen leveren aan al onze klanten. Dat is ook de reden waarom er zo veel klanten trouw blijft aan Victor Trade International.

Ons partners

In de huidig markt werkt Victor Trade International nauw samen met onze partners in China en Europa, hierdoor kunnen wij als nog hoge kwaliteit producten leveren tegen een betaalbare prijs. Wij hebben al een grote deel van het Nederlands markt op het gebied van verpakkingsmaterialen. In verschillende groothandel door heel Nederland komt u onze producten tegen onder het merk ”Vima”.

Nederlands
China
Duitsland
België

20 Jaar

Onze bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Waar Victor Trade International voor staan is nauwkeurige werkhouding, produceren van hoog kwalitatief producten, snelle levering, betaalbare prijs en een uitstekend service. Wij luisteren graag naar de behoeftes van onze klanten en streeft naar continue innovatie. Op deze manier willen we samen met onze klanten werken naar een betere toekomst.

Contact ons
admin55Over ons